De 5 Beste campingkoelboxen van dit jaar

4 augustus 2023 Nieuws

Als ervaren kampeerder weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te genieten van gekoelde lekkernijen tijdens je avonturen in de natuur. Daarom hebben we bij Engel Europe een selectie gemaakt van de 5 beste campingkoelkasten van dit jaar, allemaal van onze eigen hoogwaardige merk. Of je nu van plan bent om te kamperen in de bergen, aan het strand of gewoon in je achtertuin, deze campingkoelkasten zijn jouw ideale metgezel voor verfrissing en gemak. Laten we ze eens nader bekijken!

1. Engel MD-17F koelbox

De Engel MT-17F-G3 is een compacte maar krachtige campingkoelkast die perfect is voor avonturiers die op zoek zijn naar draagbaarheid en efficiëntie. Met een inhoud van 15 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al jouw koele benodigdheden. Het geavanceerde compressor systeem zorgt ervoor dat de temperatuur altijd optimaal blijft, zelfs bij hoge buitentemperaturen. Bovendien is de MD-17F voorzien van een handige 12/24V DC- en 100-240V AC-aansluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op jouw auto of het reguliere stroomnet.

2. Engel MD45F-CD-P Portable Combi Koelkast en Vriezer

De Engel MD45F-CD-P is de ultieme keuze voor kampeerders die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van koeling en vriezen. Met een totale capaciteit van 32 liter kun je voedsel en drankjes koel houden in het koelgedeelte en bevroren lekkernijen bewaren in het vriesgedeelte. De krachtige compressor zorgt ervoor dat de temperatuur nauwkeurig wordt geregeld, en dankzij het laag stroomverbruik is deze campingkoelkast ook zeer geschikt voor gebruik op zonne-energie.

3. Engel MT45F-V Digital Platinum Serie Koelkast en Vriezer

De Engel MT45F-V is een indrukwekkende digitale platinum serie koelbox die geschikt is voor zowel koelen als vriezen. Met een royale capaciteit van 40 liter is er voldoende ruimte voor al jouw verse producten en bevroren lekkernijen. Engel durft ook 5 jaar garantie te geven op deze koelbox! De geavanceerde digitale bediening stelt je in staat om de temperatuur nauwkeurig in te stellen en te controleren. Met de duurzame behuizing en krachtige Swing compressor is deze koelkast ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen ruige omstandigheden tijdens jouw kampeeravonturen.

4. Engel MD-14F Portable Koelkast en Vriezer

De Engel MD-14F is een handige en draagbare koelbox die gemakkelijk mee te nemen is op jouw kampeerreizen. Met een capaciteit van 15 liter is hij ideaal voor een dagje uit, een picknick in het park of een korte kampeertrip. De MD-14F kan ook gebruikt worden als vriezer, waardoor je de flexibiliteit hebt om voedsel langer vers te houden. Dankzij de duurzame constructie en energiezuinige werking is deze koelbox perfect voor kampeerders die op zoek zijn naar compacte en efficiënte koeling.

5. Engel MD60F Koelbox en Vriezer

De Engel MT60FP is een robuuste en ruime koelbox die geschikt is voor langdurig kamperen en grote gezelschappen. Met een indrukwekkende capaciteit van 60 liter biedt deze koelbox ruimte voor al jouw voorraden, zelfs voor lange kampeerreizen. Het digitale bedieningspaneel maakt het eenvoudig om de temperatuur te regelen, terwijl de krachtige compressor zorgt voor een stabiele koelprestatie. De MT60F is de ideale keuze voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar premium koeling en vriesmogelijkheden.

Besluit – Kies Jouw Perfecte Engel Campingkoelkast

Bij Engel Europe geloven we dat het juiste kampeeravontuur begint met de juiste uitrusting, en onze campingkoelkasten bieden de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid. Of je nu een compacte koelkast voor dagtrips nodig hebt of een ruime koelkast voor langere kampeerreizen, onze 5 beste campingkoelkasten van dit jaar staan garant voor koele en verfrissende momenten onderweg. Kies jouw ideale metgezel en beleef een onvergetelijk kampeeravontuur vol comfort en gemak!