Compressor koelbox

ENGEL is een gerenommeerd merk in de mobiele koeltechniek. De Engel compressor is een Duitse uitvinding uit jaren 50, speciaal voor mobiel gebruik. Het merk ENGEL is in 1962 verkocht aan het Japanse SAWAFUJI. In al die jaren heeft SAWAFUJI de ENGEL koelbox verbetert, uitgebreid met meer voltages en voorkeursspanningen, In de huidige modellen herkent men nu nog de eerste uitgaves.

Stroomverbruik compressor

Het stroomverbruik van ENGEL compressoren is heel laag. De kans dat je met een lege accu komt te staan wordt daardoor erg klein!

De ENGEL compressor heeft als enige compressor slechts één bewegend onderdeel en dat is de zuiger. Elke andere compressor heeft meerdere bewegende delen en daardoor hogere aanloopstromen en meer slijtagegevoelige onderdelen. ENGEL compressoren hebben een hele hoge levensduur, 30 tot 40 jaar zijn geen uitzonderingen.

Innovatie compressor

In de nieuwste modellen compressor-koelkasten en compressor-koelboxen vindt men een nieuwe compressor, nog compacter, stiller en nog zuiniger. Ook voor gebruik op zonne-energie is een ENGEL een heel goed alternatief!
De boxen zijn duurzaam en berekend op hun jarenlange inzet, de meeste boxen hebben een metalen behuizing, rvs hang en sluitwerk degelijke draaggrepen en steunvoeten,
Niet voor niets geeft SAWAFUJI 3 jaar garantie op ENGEL producten!