Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Engel?

De koelkasten en koelboxen van Engel zijn van zeer hoge kwaliteit en robuust gebouwd. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor campers, caravans, boten, trucks en offroad voertuigen

Ik heb een defect, wat nu?

Engel koelkasten kunnen in de meeste gevallen door ons worden gerepareerd. Wij hebben een eigen voorraad koelkasten en onderdelen, waardoor wij u snel kunnen helpen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een passende oplossing te hebben!

Ik zoek een accessoire, maar vind deze niet in de webshop

Als officieel distributeur kunnen wij u voorzien van alle denkbare accessoires en onderdelen van Engel. De meest gangbare hebben we als product toegevoegd in onze webshop. Mocht u niet vinden wat u zoekt, bel of mail ons even, dan helpen we u graag.

Wat is de levertijd?

Onze webshop levert uit voorraad! Binnen 2 - 3 werkdagen bent u dus operationeel. Daar kan geen andere leverancier tegenop! Bovendien zijn we scherper geprijsd.

Hoe zit het met garantie?

U kiest voor een betrouwbaar en degelijk product. Alle producten hebben daarom drie jaar garantie. Ook na de garantie kunnen wij u helpen met reparaties. Wij laten uw producten in de kou staan ;-)