SAWAFUJI SWING COMPRESSOR

14 september 2023 Nieuws

UNIEKE TECHNOLOGIE 
Alle Engel koel-vriescombinaties worden aangedreven door de unieke Sawafuji Swing compressor. Japanse technologie op zijn best, de Sawafuji Swing compressor heeft slechts één bewegend onderdeel. In tegenstelling tot veel roterende compressoren hoeft de motor bij het opstarten geen volledige slag uit te voeren, wat betekent dat hij geen hoge startstroom trekt. De motor werkt onder hoeken van 30 graden en op ruwe terreinen zonder verlies van efficiëntie, waardoor het de meest effectieve compressorkeuze voor Engel is.

De zuiger is verbonden met een elektrodynamisch apparaat dat wordt aangedreven door het gebruik van magnetische velden. Met deze technologie zijn er geen lagers, krukken of drijfstangen nodig en minder bewegende delen betekent minder kans op storingen.

Met slechts één bewegend onderdeel is het wrijvingsverlies zeer laag, wat resulteert in een zeer efficiënte compressor.

SAWAFUJI

Engel is er trots op de unieke Sawafuji zwenkmotor te gebruiken. Met slechts één bewegend onderdeel is het gewoon de meest efficiënte compressor op de markt. De motor is zelfsmerend, werkt met 100% efficiëntie (zelfs onder een hoek van 30 graden) en blijft werken bij een spanning van slechts 10 volt.

  • Gebouwd voor Australische omstandigheden
  • Enkel bewegend onderdeel
  • Magneetveldtechnologie